• VANDAAG voor 16:00 besteld , MORGEN in huis
  • GRATIS verzending vanaf €50
  • ELKE week nieuwe collectie

Retourbeleid

 

Hoe retourneer je?

Je bestelde of ( in de winkel gekocht ), item(s) met uitzondering van Sieraden & party collectie & sale items kun je binnen 8 dagen na ontvangst retourneren . 

- Retourneren is op eigen kosten en verantwoording. Hierbij geldt dat wij niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden wanneer een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is. 

- De item(s) die je wilt retourneren dienen te voldoen aan onze gestelde retourvoorwaarden- Na het gereed maken van jouw retourzending kun je deze met zelfgekozen leverancier terug sturen. En zullen wij je retour verwerken zodra wij deze ontvangen hebben. 

Wanneer krijg ik mijn geld terug? 

Wij doen ons best om je retour zo snel mogelijk te verwerken na ontvangst. Wij doen dit binnen 7 dagen. Na het ontvangen van de bevestiging kan het 1-3 werkdagen duren voordat het geld weer op je rekening staat. 

Houd er rekening mee dat als jouw retourzending niet aan onze gestelde eisen voldoet wij jouw retour helaas ook niet kunnen verwerken. Mochten wij jouw retour binnen krijgen en voldoet deze niet aan de eisen laten wij deze maximaal 7 dagen voor u achter liggen, in de tussentijd kunt u contact opnemen om het pakketje op eigen kosten terug te laten sturen. Horen wij binnen die 7 dagen niets van u kunnen wij daarna helaas niets meer voor u betekenen. 

Wij vinden het erg vervelend wanneer wij niets meer voor u kunnen betekenen, maar retourneren is op eigen verantwoording. Zorg dat je voor het retourneren goed het retourbeleid doorleest. 

Garantie: 

Wij bieden 8 dagen garantie op onze artikelen mocht er iets niet goed zijn. Wij bieden geen wasgarantie op onze artikelen. Mochten er na het wassen van je bestelde item(s) problemen ontstaan is dit eigen verantwoording. Wij doen hier helaas niets mee. 

Mocht er een productiefout of iets dergelijks in u ontvangen item(s) zitten kunt u dit binnen 24 uur na ontvangst aangeven via de mail fashionboutiquesneek@outlook.com . Wij ontvangen hier graag foto's bij. Mochten wij binnen 24 uur na ontvangst niets horen bieden wij geen garantie. 

- Wij geven geen garantie op lussen en of haken in gehaakte truien en of vesten.

- Wij bieden geen garantie op pullen, losse draden, sieraden en riemen.

- Wij bieden geen garantie op gaatjes etc. die niet binnen 24 uur na ontvangst zijn aangegeven.