Onze retourvoorwaarden:

Is het artikel toch niet helemaal naar wens?

Jammer, maar dit is natuurlijk geen probleem. Het artikel kan dan binnen 8 dagen na ontvangst aan ons geretourneerd worden.

Hoe retourneer je?

Je bestelde of ( in de winkel gekocht ), item(s) met uitzondering van Sieraden & party collectie & sale items kun je binnen 8 dagen na ontvangst retourneren .

Onze retourvoorwaarden:

★ Het artikel dient binnen 8 dagen na ontvangst retour bij ons te zijn binnengekomen (bewaar altijd de bon of  track and trace van jouw retourzending)
★ Sieraden mogen niet retour (vanwege hygiëne)
★ Wij nemen artikelen met vlekken (zoals make-up/deo) niet retour
★ Een artikel dat naar deo/parfum ruikt accepteren wij niet
★ De artikelen mogen niet zijn gedragen/gebruikt of ruiken naar transpiratie of wasmiddel

★ De artikelen moeten in originele staat zijn en/of verpakking inclusief TAG/KAARTJE hebben

★ Wij geven GEEN garantie na de aankoop ook binnen 8 dagen , op prints, ritsen, (stik)naden, steentjes, glitters, studs, knopen en andere applicaties. 
Wij bieden geen garantie op gaatjes of ritsen kapot of etc. die niet binnen 24 uur na ontvangst zijn aangegeven. 

★ Wij nemen swimwear, zoals bikini’s en badpakken niet retour vanwege hygiene 

★ De artikelen zijn niet afgeprijsd met een korting van 20% of meer (dit is final sale, die wij niet meer aannemen)

★ De artikelen mogen NIET zijn gewassen, wij geven GEEN garantie op kleding NA het wassen, omdat wij niet kunnen controleren of het artikel op de juiste manier gewassen is

*Let op: helaas kunnen wij producten die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen niet retour aannemen!

- Retourneren is op eigen kosten en verantwoording. Hierbij geldt dat wij niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden wanneer een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is. 

- De item(s) die je wilt retourneren dienen te voldoen aan onze gestelde retourvoorwaarden- Na het gereed maken van jouw retourzending kun je deze met zelfgekozen leverancier terug sturen. En zullen wij je retour verwerken zodra wij deze ontvangen hebben. 

Wanneer krijg ik mijn geld terug? 

Wij doen ons best om je retour zo snel mogelijk te verwerken na ontvangst. Wij doen dit binnen 7 dagen. Na het ontvangen van de bevestiging kan het 1-3 werkdagen duren voordat het geld weer op je rekening staat. 

Houd er rekening mee dat als jouw retourzending niet aan onze gestelde eisen voldoet wij jouw retour helaas ook niet kunnen verwerken. Mochten wij jouw retour binnen krijgen en voldoet deze niet aan de eisen laten wij deze maximaal 7 dagen voor u achter liggen, in de tussentijd kunt u contact opnemen om het pakketje op eigen kosten terug te laten sturen. Horen wij binnen die 7 dagen niets van u kunnen wij daarna helaas niets meer voor u betekenen. 

Wij vinden het erg vervelend wanneer wij niets meer voor u kunnen betekenen, maar retourneren is op eigen verantwoording. Zorg dat je voor het retourneren goed het retourbeleid doorleest. 

Mocht er een productiefout of iets dergelijks in u ontvangen item(s) zitten kunt u dit binnen 24 uur na ontvangst aangeven via de mail fashionboutiquesneek@outlook.com . Wij ontvangen hier graag foto's bij. Mochten wij binnen 24 uur na ontvangst niets horen bieden wij geen garantie. 

- Wij geven geen garantie op lussen en of haken in gehaakte truien en of vesten.

- Wij bieden geen garantie op pullen, losse draden, sieraden en riemen.